Materialerne er varme og stoflige – huset er helt beklædt i træ fra inderst til yderst. Det giver følelsen af, at naturen er integreret og en levende del af huset.

To rolige værelseskerner – en afdeling til børn og en til voksne – er arrangeret omkring et fælles samværsrum, der åbner sig mod omgivelserne som en favn. Rummet forlænges og bliver til en udendørs terrasse, hvor varme dage og stille aftener kan tilbringes.

Fællesrummet er husets hjerte. Udsigten til omgivelserne er fri og åben, men alligevel med små beskyttende afskærmninger. Solens gang hen over himlen, filtreret gennem de ydre omgivelser, lader lyset forandre stemningerne og rumoplevelsen i løbet af dagen. Her er samværet og nærværet i centrum.

Den enkle og klassiske saddeltagskonstruktion giver mulighed for nemt at udvide værelseskernerne efter behov.

Friis & Moltke 03

Husets møde med naturen giver overraskende lys og volumen til villaens fine rum. Her er omgivelserne trukket helt ind i husets hjerte og maler dagens stemning.

Udvendige mål142 kvm
Antal rum5
Heraf soveværelser:3
Taghældning:18

Planløsning

Friis & Moltke 01

Her skabes rammerne for livet, der leves, når vi er sammen. Omkring det skulpturelle træskrin – som er en værelseskerne – flyder rummene naturligt over i hinanden i et sammenhængende og åbent rumforløb.

Til Friis & Moltke 01

Friis & Moltke 02

To funktionelle værelseskerner placeret på hver sin side af et lyst, åbent fællesrum skaber nye rumligheder. Rum til at leve livet i. Her er åbenhed, kontraster og overraskelser.

Til Friis & Moltke 02

Se vores samarbejde med Claesson Koivisto Rune.

I forbindelse med vores 20-års jubilæum indledte vi et unikt samarbejde med den svenske designtrio Claesson Koivisto Rune.

Læs mere