Husets indre er helt beklædt med træ. Træets varme og stoflighed skaber en særlig levende stemning, der understreger husets utraditionelle planløsning.

Konstruktionens utraditionelle knæk danner små rum i rummet, med finurlige detaljer som eksempelvis en indbygget sofa i opholdsstuen og en overraskende trappe, der begynder ved, at man træder op på en afsats ved siden af sofaen.

Trappen leder op til et helt særligt sted i huset– to hyggelige hemse forbundet af en bro, der fører over alrummet. Herfra kan man spejde ud i det åbne alrum. Kontraster mellem lys og skygge og åbenhed og tæthed giver en magisk stemning.

Naturen trækkes ind fra begge sider gennem de store vinduer i fællesrummet, udvisker grænsen mellem ude og inde og danner skiftende rumoplevelser i takt med årets gang.

Friis & Moltke 02

To funktionelle værelseskerner placeret på hver sin side af et lyst, åbent fællesrum skaber nye rumligheder. Rum til at leve livet i. Her er åbenhed, kontraster og overraskelser.

Udvendige mål213 kvm
Plan 1176 kvm
Plan 237 kvm
Antal rum7
Heraf soveværelser:4
Taghældning:18

Planløsning

Friis & Moltke 01

Her skabes rammerne for livet, der leves, når vi er sammen. Omkring det skulpturelle træskrin – som er en værelseskerne – flyder rummene naturligt over i hinanden i et sammenhængende og åbent rumforløb.

Til Friis & Moltke 01

Friis & Moltke 03

Husets møde med naturen giver overraskende lys og volumen til villaens fine rum. Her er omgivelserne trukket helt ind i husets hjerte og maler dagens stemning.

Til Fris & Moltke 03

Se vores samarbejde med Claesson Koivisto Rune

I forbindelse med vores 20-års jubilæum indledte vi et unikt samarbejde med den svenske designtrio Claesson Koivisto Rune.

Læs mere