Om os

Fiskarhedenvillan levererer ca. 650 villaer hvert år og omsætter for 670 millioner kroner (2015). Blandt vores medarbejdere finder du administratorer, arkitekter og ingeniører. Inden for rammen af et veletableret netværk samarbejder vi også med udvalgte forhandlere, entreprenører og eksperter inden for forskellige områder.

Vision & forretningsidé

Vores forretningsidé er sammen med vores kunder at udvikle markedets mest prisfornuftige og pladsbyggede kvalitetshuse.

Vores vision er, at vi skal være førstevalget for kvalitetsbevidste husbyggere over hele Norden med markedets mest tilfredse kunder.

Vi er mere end en husleverandør. Fiskarhedenvillan er også en arbejdsgiver og et aktieselskab.”

Vores historie

Fiskarhedenvillan blev født i Dalarna i begyndelsen af 1990’erne. Grundlæggeren grundlagde virksomheden i sin garage og henvendte sig til dem, der ledte efter et smart alternativ på husmarkedet. Forretningsidéen byggede dengang, præcis som nu, på prisfornuftige, letmonterede huse med rod i en stærk håndværkstradition. Hvor man bygger et hus bræt for bræt direkte på pladsen – ikke på en fabrik. Huse, som mange skal kunne købe og bygge, med eller uden entreprenørhjælp.

Vi arbejder med ESG

Fiskarhedenvillan har det som ambition at være en god partner for såvel kunden som vores samarbejdspartnere, miljøet og samfundet generelt. Vi arbejdet struktureret med ESG, hvor ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (selskabsstyring). Vi opdaterer vores ESG-program hvert år.

Ejere

Litorina erhvervede Fiskarhedenvillan i februar 2012. Litorina, grundlagt i 1998, er et private equity-selskab, som fokuserer på at erhverve og industrielt udvikle mindre og mellemstore, hovedsageligt svenske, virksomheden sammen med disses ledende personale. Litorina tilbyder brede og dybe kompetencer gennem egen organisation samt gennem sit netværk af industrielle rådgivere. Litorina Capital Advisors AB agerer som investeringsrådgivere for Litorinas fonde. Bag Litorina står et antal langsigtede og velrenommerede institutioner, som tilsammen har investeret ca. 4,8 milliarder kroner i Litorinas fire fonde.